Uutiset

Tilasto Maaliskuu MAT

Tilasto Tammikuu-Maaliskuu MAT

Tilasto MAT 3.1.20143.1.2014

Caravan Show avaa juhlavuoden

Caravan Show 10.-12.1.2014
Turun Messu- ja Kongressikeskus
Avoinna: pe ja la klo 10-18, su klo 10-17

Turun Messu- ja Kongressikeskuksen ja SF-Caravanin yhteistyön tuloksena Caravan Show:ssa on tänäkin vuonna luvassa erittäin laadukas asiaohjelma, monipuolinen näyttelytarjonta sekä huippuviihdettä.  

Caravan Show:n avajaisissa perjantaina 10.1. klo 15 julistetaan SF-Caravanin 50-vuotisjuhlavuosi virallisesti avatuksi. Juhlavuoden avaa tunnettu ex-jääkiekkovalmentaja, nykyinen yritysvalmentaja, kirjailija ja jääkiekkoasiantuntija Juhani "Tami" Tamminen.

Avajaistilaisuudessa jaetaan SF-Caravan ry:n myöntämiä huomionosoituksia. Paikalla oleva messuväki saakin ensimmäisinä tietoonsa Vuoden Karavaanarin, Vuoden Yhdistyksen sekä Vuoden Caravan-alue -titteleiden haltijat juuri päättyneeltä vuodelta 2013. Tervetuloa seuraamaan Caravan Show:n avajaisia ohjelmalavalle!


Caravan Show:n asiantuntijapaneeleissa kuullaan uusin tieto leirintämatkailuun liittyvistä liikenne-, leirintäalue- ja matkailuturvallisuusasioista. Tilaisuuksissa on mahdollisuus saada tietoa matkailuautoista ja –vaunuista, leirintäalueista, matkakohteista, säännöistä ja määräyksistä, turvallisuuskysymyksistä ja monesta muusta karavaanaria ja leirintämatkailijaa askarruttavasta kysymyksestä.

Matkailufoorumissa kuullaan karavaanareiden omia kokemuksia, kohdevinkkejä ja matkatietoutta matkoilta eri puolilta maailmaa. Matkailufoorumin tietoiskut sopivat sekä aloitteleville, matkoja suunnitteleville että kokeneille, uusia virikkeitä hakeville reissaajille. Automatkailun faktoista ja leirintämatkailun rajattomista mahdollisuuksista kertovat esittelyt vievät tällä kertaa mm. Viroon, Valko-Venäjälle, Ukrainaan ja Kreikkaan.

Matkailufoorumin lisämausteena on värikäs informaatiopläjäys tulevasta suurtapahtumasta Suomessa, Porin FICC Rallysta.

Paneelien ja matkailufoorumin ohella messujen ohjelmassa on Nostalgia-foorumi, mikä kokoaa yhteen vanhojen matkailuajoneuvojen säilytyksestä ja entisöinnistä kiinnostuneet karavaanarit, sekä Rutupäivä, jossa Rutusakki -kerhon asiantuntijat kertovat eteläntalvehtimiseen liittyvistä valmisteluista ja perillä pärjäämisestä.

Tutustu messujen ohjelmaan tarkemmin Caravan Show:n nettisivuilla.


Juhlavuoden tuotteet myynnissä messuilla

Caravan-lehden ja SF-Caravanin osasto löytyy messukeskuksen C-hallista tunnuksella C10.
    
Messuosastolla on myynnissä juuri ilmestyneet SF-Caravanin 50-vuotishistoriikki, vuoden 2014 campingshekit ja -oppaat sekä ACSI-opas. Messuilla asioidessa saatkin tuotteet edullisesti, kun säästyt toimituskuluilta.

SF-Caravanin juhlavuoden paidat ovat sovitettavissa ja tilattavissa messuosastolla C10. Juhlavuoden paita on ainutlaatuinen, sillä paitoja valmistetaan vain tilauksesta. Tilauksia vastaanotetaan 3.3. saakka, jonka jälkeen paidat laitetaan tuotantoon, eikä niitä sen jälkeen ole enää saatavissa. Paidan hinta 35 € maksetaan tilatessa messuilla, ja paita postitetaan kotiin huhtikuussa. Hinta sisältää jo toimituskulut.

Tervetuloa Caravan Show -messuille Turkuun!