Kuvateksti

Club Solifer Finland

VUOSIKOKOUS- JA 20V JUHLATREFFIT

 

  Club Solifer Finland juhli 20- vuotista taivaltaan viettämällä Juhlatreffit Virroilla Vankkurimännikössä.  Juhlatreffien yhteydessä pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous.

  Club Solifer Finland on rekisteröity yhdistys.  Yhdistys on ns. merkkikerho.  Jäseninä ovat Solifer- merkkisten matkailuajoneuvojen käyttäjät.  Yhdistys toimii tiiviissä yhteystyössä valmistajan, maahantuojan sekä jälleenmyyjien kanssa.  Toiminta-ajatuksena on edistää ja kehittää Solifer-matkailuajoneuvoja ja niiden käytettävyyttä.  Vuosittain yhdistys järjestää kevät- ja syystreffit vaihtelevasti eri paikkakunnilla. Vastaavia aktiivisesti toimivia Clubeja on Hollannissa, Ruotsissa ja Tanskassa

  Tällä kertaa tämä tapahtuma pidettiin 20-vuotis Juhlatreffien merkeissä Vankkurimännikössä Virroilla 19.-21.04.2013.  Tapahtumaan osallistui 26 yksikköä.  Sää oli torstain runsaiden sateiden jälkeen suotuisa, tosin varsin kolea ja tuulinen.

  Perjantaina saapumisten jälkeen vietettiin yhteinen Grilli-ilta Takkatuvalla.  Osallistujille jaettiin yhdistyksen 20-vuotis historiikki.  Lauantaiaamupäivän ajan Vankkurimännikön alueella oli luontopolku. 

  Ennen vuosikokousta yhdistyksen kahta vuosikymmentä juhlistettiin ja onniteltiin kohottamalla kouhuviinilasit.  Tämän jälkeen nautittiin kahvit täytekakun kera. Lopuksi jaettiin lasinen muistoesine yhdistyksen perustajajäsenille ja puheenjohtajille..

  Yhdistyksen perustamisasiakirjan ovat allekirjoittaneet 04.03.1993 Pentti Groth, Olavi Laaksola, Rauno Salovaara ja Risto Sillanpää.  Puheenjohtajina ovat toimineet Olavi Laaksola, Hannu Laurell, Risto Rönnemaa ja Raimo Kosonen.

  Varsinainen vuosikokous sujui jouhevasti protokollan, elikkä yhdistyksen säännöissä määritellyn, mukaisesti.

  Kokouksen jälkeen vuorossa oli ruokailu.  Paikallinen pitopalvelu hoiti ruokapuolen.  Maksupuolen tapahtuessa SoliferPolar Oy:n sponsoroimana.  Tuhannet kiitokset kummallekin!

  Loppupäivä sitten kului saunomisen ja karaoketanssien merkeissä.  Molemmista huolehti Vankkurirmännikön isäntäväki.  Muistoksi käynnistämme luovutimme Vankkurimännikölle lasisen muistoesineen.  Kiitokset Club Soliferin puolesta vauhdikkaasta illasta ja muusta huolenpidosta.

  Sunnuntaina oli aika heittää hyvästit Juhlatreffeille, ja suunnata kohti kotimaisemia.

Onnistuneet treffit, Vankkurimännikössä oli mielestämme hyvä olla.

 

                                                                         Terveisin Rami & Marikka