Dorotea 2013 vierailu tehtaalle

162.jpg

SoliferPolar tehdasvierailu

Suunnitelmissamme tälle vuodelle on tehdä uusi tehdasvierailu SoliferPolarin tehtaille Doroteaan Ruotsin Etelä-Lappiin.  Vierailun toteuttaminen ei ole mahdollista ennen ensi syksyä.  Olen alustavasti sopinut heidän kanssaan ajankohdasta, joka olisi näillä näkymin syyskuun viimeinen viikonvaihde (29.09.-01.10.2013).

Käynnistän tässä yhteydessä tiedustelun jäsenistölle halukkuudesta osallistua vierailuun.  Toteutamme kyseisen vierailun mikäli vähintään 30 henkilöä ilmoittautuu mukaan, jolloin kokonaiskustannus osallistujaa kohden ei muodostu tai nouse liian suureksi, elikkä käytännössä se olisi perustuen viime vuoden kokemuksiin noin 300€ per henkilö.

Tee ennakkoilmoittautuminen viimeistään toukokuun loppuun mennessä (31.05.2013), Clubin sivujen tai Seuramapin kautta, tai suoraan allekirjoittaneelle kosonen.raimo@gmail.com   , mob.045 3445560.

Tämä ennakkoilmoittautuminen ei ole kohdaltasi vielä sitova, vaan halukkuuttasi osoittava.  Edellisten perusteella teemme / käynnistämme tarvittavat jatkosuunnitelmat ja pidämme sinut ajan tasalla asian etenemisestä.

Hyvää jo alkanutta kevättä toivottaa omasta ja
koko johtokunnan puolesta!

Raimo Kosonen
Puheenjohtaja